MENU‎ > ‎Aktualno‎ > ‎Objave-Aktualno‎ > ‎

Kreativno pisanje za vsakogar!

objavljeno: 10. maj 2020 00:13 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 10. maj 2020 00:32 ]

Radi pišete, ali bi si želeli pisati? Želite dodatno spodbuditi svojo ustvarjalnost? Se želite naučiti skrivnosti dobrega pisanja? Delavnice  potekajo pod okriljem Kulturnega društva VNL in so namenjene mladostnikom ter odraslim, začetnikom in tistim, ki želijo nekaj več in izboljšati svoje pisanje. 

Delavnice potekajo: 

  •  na daljavo, preko interneta in
  • na Spletni strani KD VNL. 

Za vse informacije smo na voljo v času uradnih ur, po elektronski pošti ali preko spletnega obrazca.

Uradne ure: vsak delovnik od 10 - 12 ure

gsm: 040 507 422

e-pošta: info@pisarnavnl.si ali info@inovelmedia.si

kontakt: spletni obrazec
Brezplačen 7-dnevni paket - Pisanje po 365 temah Paket vsebuje 8 video posnetkov: Prvi je namenjen predstavitvi 365 tem", 
ostalih 7 pa so vadnice, opremljene z uvodno besedo, navodili in predpisano temo. Brezplačen paket bo na voljo Septembra/2020.

"Ustvarimo pisateljske zaznamke"


Naročite se na brezplačen 7-dnevni paket,:Delavnice kreativnega pisanjaNa delavnicah bomo spoznavali različne zvrsti literature in preko pogovorov, vaj, branja ... postali mojstri pisanja. Program delavnic je razdeljen na trimesečne sklope. Paket je sestavljen iz video posnetkov predavanj in veliko zanimivih vaj. S prvim sklopom začenjamo Septembra/2020, vsebine pa bomo nameščali 1 krat tedensko.


Prvi sklop: Pisanje kratke zgodbe
Drugi sklop: Pisanje pravljic za otroke in odrasle
Tretji sklop: Pisanje blogov, reportaž, foto zgodb, člankov
Četrti sklop: Pisanje novele, romana


Cena: 120 evrov/posamezni sklop

Naročite se na Delavnice kreativnega pisanja, poslali vam bomo ponudbo, ki je neobvezujoča

Individualni tečaj kreativnega pisanjaTečaj se izvaja preko interneta. Skupaj s tečajnikom naredimo osebni načrt z vsebino in terminskim planom (glede na tečajnikove želje in pričakovanja). Mentorica vsako besedilo, ki ga pošlje pisec sistematično komentira in predlaga ustrezne vaje, ki so prilagojene posamezniku. Tečaj traja 1 mesec (tedenski termini), udeleženec pa ga lahko poljubno krat podaljšuje.

Cena: 60 evrov/mesec

Naročite se na individualni tečaj kreativnega pisanja, poslali vam bomo ponudbo, ki je neobvezujoča


365 tem za kreativno pisanje


Tisti, ki bi si želeli sprejeti izziv, ki traja 365 dni v letu, je naročilo na ta paket prava odločitev. S 365 temami ustvarjamo "pisateljski dnevnik" z dragocenim besedilom. Izziv zahteva le 10-20 minutno pisanje, najbolje na roko, lahko pa tudi na računalnik, tablico ali pametni telefon. 365 tem začenjamo objavljati s septembrom 2020. 


Cena: 40 evrov

<NAROČILO>http://www.pisarnavnl.si/narocilnica-za-kreativno-pisanje    http://www.pisarnavnl.si/narocilnica-za-kreativno-pisanje