Uvod k 1. izdaji spletnega časopisa, september 2014

objavljeno: 19. sep. 2014 11:33 avtor: Spletni čas - Inovelmedia   [ posodobljeno 3. mar. 2016 03:02 ]
Uvod k 1. izdaji spletnega časopisa 

Vse dobro, dragi moji, steklenica, razbita ob bok barke je naznanila velik pogum, 
plula bo in plula in vse njej v blagor.

  
Dragi bralci, srečni smo, da vas lahko popeljemo v nove dimenzije, kjer se razum spaja z domišljijo, kjer razmišljanje zapišemo in ga pogumno delimo z vami. Ponosni smo, da smo ustvarili spletni časopis, kjer časa ne bomo opisovali s kazalcema na uri, temveč z besedami kot sta trenutek in večnost, torej razmišljujoče. Časopis ne bo objavljal novic, ampak posameznikove svetle in temne plati.

I novel media je neodvisen medij, z neskončnimi možnostmi za razvoj in razcvet. Verjamemo v moč lepih besed, saj nas te vzpodbujajo, prebudijo v nas kreativnost in nas napolnijo z radostjo. Trudimo se, da smo v toku s časom, moderni in zanimivi. Časopis nudi prostor pod soncem vsem ustvarjalcem, ki si upajo pokazati v novi luči in si želijo biti opaženi. Ohranjati želimo občutek razkošja, predanosti ter čarobnosti doživetij. Tukaj imamo ustvarjalci možnost, da izrazimo svojo individualnost, brez omejitev pri pisanju.

Želimo si, da bi vas naše vsebine vedno znova navduševale, vas navdihovale in da o njih razmišljate, se pogovarjate in delite z drugimi. Trudili se bomo, da vam na pladnju ponudimo samo najboljše, dobrote in specialitete, unikatna vrhunska dela. Naj vas brskanje po našem časopisu razveseljuje, sprošča in vzpodbuja. Naj bodo naše besede del vašega življenja.

Naj bo vse lepo. Plujte z nami inNika Korsič
Fotografija: Urša Brate, Ljubljana, 2014