Januar 2019

objavljeno: 21. jan. 2019, 01:29 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 21. jan. 2019, 01:34 ]
Januar 2019 


Teče že peto leto, odkar smo z besedami “Dajmo, kar bo, pa bo, to nas veseli in kar nas veseli je super!” skočili v neznano in se podali v vode pisanja, spodbujanja drugih, da pišejo in ustvarjanje nečesa lepega.


Ta leta so bila, če jih strnem v celoto, predvsem lepa in pestra. Doživeli smo veliko stvari, spoznali ogromno zanimivih ljudi, ki se s pisanjem ukvarjajo profesionalno ali zgolj ljubiteljsko, ker jim je to pač všeč in to pač radi počnejo. Skozi vsa ta leta smo en drugega spodbujali in se bodrili, nekajkrat smo skoraj že vrgli puško v koruzo in se spraševali o smislu vsega tega, a smo vendarle vztrajali in sedaj smo tu, še močnejši in izkušenejši. Imeli smo tudi nekaj slabih izkušenj, naredili smo tudi nekaj napak, a vse to smo vzeli za dobro lekcijo in nismo dopustili, da bi nas karkoli ustavilo. Po vsakem padcu pride vzpon. Pride, prej ali slej. In ni ga lepšega občutka, ko si za svoj trud nagrajen s kakšno pohvalo, takrat začutiš neko zadoščenje in potrditev, da to, kar delaš, le ni tako brezveze. 

http://www.nikakorsic.si/
Fotografija: Detajl slike (Nika Korsič)

Če analiziram podatke o našem spletnem mestu, kažejo na to, da imamo mesečno več kot tisoč obiskovalcev. Skupno število obiskovalcev v vseh teh letih je nekaj nad 46. 000, ogledov strani pa je bilo natanko 140.258. Berejo nas povsod po svetu, večinoma v Sloveniji, pa tudi na Hrvaškem, v ZDA, Franciji, Nemčiji, Italiji, Srbiji, Avstriji, Peruju, Kanadi in Avstraliji. Povprečno trajanje seje je nekaj nad 2 minuti. Večinoma so naši bralci stari med 25 in 65 let, prevladujejo pa ženske in to s kar 70 odstotki.

Glede na to, da delujemo brez kakršnega koli finančnega zaledja, se mi zdijo ti rezultati kar obetavni. Seveda bi si želela, da bi za trud bili poplačani, zato vabim pokrovitelje in donatorje, ki bi nas radi spodbudili, da nas podprete. Lahko nas podprete s kakšno finančno spodbudo, lahko pa tako, da delite naše članke in vsebine Spletnega časa. Veseli bomo vsake pomoči, v kakršnikoli obliki.

Hkrati vabim tudi vse tiste, ki radi pišete članke, poezije, potopise, črtice ... da nam pošljete svoje prispevke, ki jih bomo z veseljem objavili na spletni strani in na družabnih omrežjih. Vabim tudi umetnike, ki se ukvarjate s slikarstvom, kiparstvom, fotografijo, ilustracijo ... da se obrnete na nas in skupaj pripravimo kakšen lep prispevek, intervju in celo virtualno razstavo. Skratka vabljeni s prispevki, pa tudi idejami in željami, saj s skupnimi močmi lahko dosežemo večji učinek. Smo za sodelovanje. Pišite nam lahko na info@inovelmedia.si.


Tudi letos bomo pripravili kakšen natečaj pa še kaj zanimivega in novega se bo zagotovo zaiskrilo na ekranu, zato vas vabim, da nam sledite in da ste z nami. Spletni čas je namenjen vam!


Uživajte in