Februar 2015

objavljeno: 15. feb. 2015, 11:32 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 3. mar. 2016, 02:58 ]

Februar 2015 

Za nas je februar mesec, ko začenjamo uresničevati zastavljene cilje, 

mesec, ki nas ne ustavlja, temveč opominja na vztrajnost in na preporod.


  Mesec februar je zame prav fajn mesec. Kljub mrazu in ledenim svečam, ki grozijo s streh, je speča narava včasih prav spokojno mamljiva. Dolgi sprehodi, ko je sonce visoko na nebu so februarja nekaj posebnega, saj je v zraku že čutiti vonj pomladi. Če imamo srečo, lahko v gozdu že srečamo prve zvončke, ki mirno oznanjajo, da se bo narava vsak čas prebudila. Zame so to občutki polnosti in upanja.

Februar je mesec, ki ga zaznamuje pomemben praznik spominjanja na največjega slovenskega pesnika. Je mesec, ki si ga zapomnimo po komercialnem prazniku zaljubljencev, ki je bolj ali manj všečen. Je mesec pusta hrusta, ko se uresničijo sanje ljudi, ki se lahko vsaj tokrat pokažejo v vlogi škratov, dobrih vil ali čarovnic, risanih in filmskih junakov, mitoloških ali ljudskih bitij. Je mesec, ko na televiziji lahko skoraj vsak dan spremljamo izjemne dosežke športnikov, ki v smučarskih in drugih sorodnih disciplinah presegajo meje zmožnega. Je mesec otroških zimskih počitnic in snežnih radostih. 

Za nas je februar mesec, ko začenjamo uresničevati zastavljene cilje, mesec, ki nas ne ustavlja, temveč opominja na vztrajnost in na preporod. Je mesec, ki rojeva nove ideje in nas motivira k delu. Tako smo se lotili zadeve v zvezi z oglaševanjem, tako da v primeru, da bi kdo želel oglaševati na naši spletni strani, vas prijazno sprejmemo in nudimo tudi oblikovanje oglasa. Če pa potreb po oglaševanju nimate, in vam je naše delo všeč, vas prosimo, da nas podprite in podarite nekaj sredstev. Veseli bomo vsakega odziva. 
Mesec februar je zame kot črka f - fantastičen. Naj bo tak tudi za vas! Ne pozabite uživati in, 

Nika Korsič
Fotografija: Priprave na nošenje unikatnih ruskih mask na Beneški paradi, Urša Brate, Benetke, 2007