Januar 2015 

Tako je. Novo ime za naš spletni časopis je Spletni čas. 

Spletni čas-opis prihodnosti!


  Super vesela sem, 
ko vidim, da se mreža obiskovalcev na naši spletni strani iz dneva v dan širi. 
Statistika kaže, da imamo kar nekaj rednih gostov, ki vsakodnevno preverjajo, ali je v časopisu kaj novega. Od lanske jeseni do zdaj smo dodali kar nekaj novih rubrik in vedno več je tistih navdušencev, ki si želijo sodelovanja z nami, kar me naravnost spodbuja. Zame je to velika motivacija in pokazatelj, da je naš izbor vsebin zanimiv in privlačen.
Naj povem, da smo spletni časopis vpisali v razvid medijev in smo tako postali čisto pravi, uradni medij. Pri tem smo naleteli na oviro, saj ime i Novel Media ni slovensko, zato smo morali izbrati drugo. Za tiste, ki še ne veste, i novel pomeni japonsko literarno zvrst, kjer dogodki v zgodbi sovpadajo z dogodki v avtorjevem življenju - in to je tudi namen našega časopisa.
Priznam, da izbira ni bila preprosta, daleč od tega. A vendar se nam je vedno znova pojavljala besedna zveza spletni čas, zato smo jo kar določili za novo ime še svežega spletnega časopisa. Tako je. Novo ime za naš spletni časopis je Spletni čas. Spletni čas-opis prihodnosti!
Vabim vas k prebiranju naših novih vsebin. Prav tako vas vabim tudi k pisanju, če bi želeli vaše misli zliti na splet in jih deliti s širšo javnostjo. 

31. januarja se izteče rok za oddajo potopisa. Še je čas, da ga oddate!


Predvsem pa, ne pozabite uživati in,
Nika Korsič
Fotografija: Urša Brate, Ljubljana, 2014