MENU‎ > ‎Dnevnik gospe Viktorije Wit‎ > ‎Dnevnik VW‎ > ‎

P kot promocija, Viktorija Wit, marec 2019

objavljeno: 17. mar. 2019, 01:20 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 17. mar. 2019, 01:52 ]
Dragi moji!  

Že dolgo se nisem oglasila. Prav na te lepe pomladne dni me je urednica Spletnega časa (ki je mimogrede tudi moja prijateljica) povabila na kavo. Sedli sva torej za mizo v enega izmed barčkov na izolski promenadi in prijateljica me je nekoliko nejevoljno pobarala, da že lep čas nisem nič napisala za spletni časopis. Njene pripombe sem se, to že moram priznati, razveselila. Torej me bralci pogrešajo in si želijo prebirati moja pisma? 

Hmm, priznam pa tudi, da nimam več nobenega navdiha o čemer bi pisala ... Čisto vse sem že povedala, kar me je žulilo in kar me trenutno nervira in kar me še bo spravljalo ob živce. Niti se mi nič posebno lepega ne dogaja, še nerodnosti, ki sem jih včasih pogosto počela in njih posledice krepko občutila, so nekam poniknile (na srečo). 

Potem pa, ko sva tako čvekali tja v en dan, mi je omenila, da se v društvu trudijo na vso moč, da bi postali bolj prepoznavni in da bi radi pridobili več sredstev, vsaj za pokrivanje stroškov svojega delovanja. Radi bi tudi razširili krog bralcev in domislili so si večjo promocijo preko FB. Rečeno, storjeno! Moja prijateljica je, dokaj naivno, nekaj dni neutrudno pošiljala prošnje za prijateljstvo morebitnim zainteresirancem in njen trud je bil kmalu tisočkrat poplačan. Kajti čez približno dva tedna se je situacija obrnila in na njen fb profil so začele deževati prošnje od vsepovsod, kakor nekakšen virus, njen domet se je razširil na vse strani, žal, joj, prejoj, zelo nekontrolirano. Začelo se je hudo kibernetsko nadlegovanje, dobivala je vse, ni da ni, - od raznih ponudb super ugodnih kreditov naravnost iz Francije, pa do ženitnih ponudb, vojakov Američanov - vsi sami generali in oficirji, pa do mladih žigolojev, ki so ji pošiljali fotke svojih ali pa izposojenih mišic, tudi tistih, ja ... en se je celo pohvalil s petindvajset centimetrskim lastnim premoženjem in ji, za verodostojnost, poslal tudi fotografijo svojega ljubljenčka. 

Ko mi je te dogodivščine pripovedovala, sem se ji vedno bolj privoščljivo (tako, čisto po žensko) hahljala. Prav ti bodi! sem ji rekla, sem ti že tisočkrat rekla, da je FB samo za take pokvarjence in politike, tik pred volitvami. Saj poskušam biti malce bolj moderna, celo na blog sem pristala, a FB me ni nikoli prepričal in me nikoli ne bo! Punto e basta!

Nič dobrega se iz tega ne more izcimiti. Kvari mladino, ki postaja vedno bolj zasvojena od teh socialnih omrežij,  in ogroža otroke in take naivneže, kot ... no, ti si vendar izjema!

Malo je manjkalo, da bi me nečak prepričal in mi odprl fb profil, pa tisti čas, ko sva se o tem pogovarjala, ni imel časa, potem pa sva na to oba pozabila. Na srečo sem včasih pozabljiva in predvsem pametna - je gospa Viktorija!


Vaša,


https://sites.google.com/a/inovelmedia.si/i-novel-media/home/dnevnik-gospe-viktorije-wit/dnevnik-vw/_draft_post/viktoriaWit_podpis.png


P.S. Hmm, morda pa ne bi bilo slabo imeti svoj FB profil. Toliko zanimivih stvari ponuja! O vsem si takoj obveščen in ja, tudi 25 cm velikane vidiš!?! Tudi pri teh letih?!