"Čar ljubimcev", napisala: Adrijana Mijatovič

objavljeno: 21. sep. 2017, 02:50 avtor: Spletni čas


Spicy Señorita presenta:

"Čar ljubimcev"Prijateljica me je vprašala:

"Daj Adry povej, kaj je fora imeti ljubimca? Zakaj si rajši ne najdeš fanta?"

Ste vedeli, da so ženske, ki imajo ljubimce, bolj zdrave ter precej bolj srečne? Ne bom vam
predstavljala raznorazne raziskave, ampak bom iz naftalina potegnila lastne izkušnje :).

https://sites.google.com/a/inovelmedia.si/i-novel-media/home/pismo-samemu-sebi/objave-pismo-samemu-sebi/_draft_post-1/3a7836027f2073cacf01b2ac61baeb1c.jpg

Stara sem bila 22 let, ko sem se prvič resno srečala z pojmom "ljubimec". Kot neizkušeno ter pridno dekle sem začela spoznavati čare Ljubljane. Z bivšo sodelavko Majo sva postali neločljivi prijateljici in samo njej se lahko zahvalim, da mi je pokazala ter vodila skozi svet, ki ga preprosto dekle iz Škofje Loke ni poznalo. Meni je logika dopovedovala: po končani srednji šoli se boš vpisala na fakulteto ter imela fanta, s katerim boš hodila na zabave. Po končani fakulteti se boš redno zaposlila ter resno začela razmišljati o družini … Stara sem 33 let in še vedno žuriram kot v najstniških letih! In ko sem jih ravno omenila … Kot najstnica si odšla na zabavo, tam spoznala fanta, preživela nekaj ur z njegovim jezikom v ustih, izgubila sta nedolžnost nato pa:

1. nikoli več ga nisi videla,
2. naslednjič sta si po domače povedano vrgla "ignor",
3. sta postala fant in punca.
A ko v svojih 20ih začneš žurirati v velikem mestu, kot je Ljubljana, doživiš prvo
presenečenje. Vse ženske imajo ljubimce … kaj to zdaj pomeni … kako to zgleda … kaj je "fora"
imeti … ljubimca?
"Ali je to tako, kot da bi imela fanta, samo nista "uradno" skupaj in imata lahko še druge zraven?
"Pikica moja neizkušena … ljubimec je nekdo, s katerim imaš samo seks! Vse se vrti samo okoli seksa … družiš se z njim samo zato, da bo na koncu večera padel seks … ne hodiš sama na pijačo z njim ampak prideš k njemu na seks! Ne razlagaš mu o svojem življenju, to ni tvoj prijatelj in v njega se nikakor pod nobenim pogojem ne smeš zaljubiti!"


Meni se je to takrat zdelo kot nekakšna eksotična žival!
"Kaj?? Tukaj obstajajo celo pravila?"
"Ja, in tega se drži, ker če ne boš namesto dobrega seksa imela samo strto srce!"


In ko sem dobila vse potrebne informacije, sem se odločila da si ga najdem … ljubimca! Ker kot mlado in neizkušeno dekle si je treba nabrati čim več … izkušenj ;)!

"Čakaj malo, in kako to izpelješ?"
"Ja nič, začneš šarmirati nekomu, ki ti je všeč in ki ni pripravljen imeti resne zveze ter se prepustiš."

Pisalo se je leto 2007 … drugačni časi, kot sedaj, ko je najti ljubimca tako lahko kot oditi v trgovino po solato!

In tako se je začel … moj vstop v svet ljubimcev!

In stal je tam, ves izklesan kot nekakšen grški bog … poletje in morje je izpeljalo svoj načrt, da sem prvič v življenju tudi jaz okusila to"eksotično žival" :). Ne, ni bil slan, bil je strasten … pokazal mi je, kakšen seks bi morala imeti vsaka ženska!
Ko imaš ljubimca, nikoli ne veš, kdaj se to, karkoli že je, lahko konča. Zato vedno seksaš, kot da je zadnjič! Ker veš, da ta zveza ne bo trajala večno, lahko svoj živalski sexualni nagon izkoristiš maksimalno. Tukaj ni zadržkov, tukaj je samo goli seks! Adrenalin ter spontanost sta samo češnjica na kupčku smetane :).
Ko si najdete ljubimca, se morate obvezno držati in upoštevati najbolj pomembno pravilo:
"NE zaljubi se!"
Ljubimec ne bo postal tvoj fant, niti ne pričakuj tega! Povezuje vaju samo dober seks ter privlačnost in to ne more biti temelj za dobro in uspešno razmerje. Ne nasedajte romantičnim filmom, kjer se zaradi seksa razvije popolna zveza. Tega v realnem življenju ni! Ravno iz teh razlogov ni vsaka ženska zmožna imeti ljubimca. Dekleta, ki so čustvena ter se hitro zaljubijo naj si rajši iščejo fanta za resno zvezo, ter moške, ki se nočejo vezati, prepustijo nam, bolj hladnokrvnim puncam :). Igra je preprosta, če se držiš pravil. Igra je zelo zabavna in iz nje se lahko marsikaj naučiš, marsikaj doživiš. In v petih bistvenih točkah vam bom predstavila, zakaj sem vedno rajši imeli ljubimce kot resne fante ;):

1. Pridobite ogromno izkušenj na področju seksa ter spoznavanje moškega spola :)

Ženska mora znati zadovoljiti moškega, ker če zadovoljitev ne bo dobil pri vas, si bo to poiskal drugje … resnica, ki boli, a tako pač je! Moški zelo radi povedo in pokažejo, kaj hočejo in kaj jih spravlja v ekstazo, zato so toliko bolj hvaležni in pripravljeni narediti zelo veliko za žensko, ki jih zadovolji brez potrebnih razlag ;).

2. Posesivnost in ljubosumje ne obstajata!
Poznate tisti občutek, ko imate partnerja, ki se vas začne lastiti ter je ljubosumen celo na sosedovo mačko, ki se crklja na vašem dekolteju … in vse tiste minute, ko mu morate razlagati, da je blagajnik v Lidlu, ki vam je pohvalil kratko oblekico, drugače spolno usmerjen in raznorazne podobne neumnosti? Tega pri ljubimcih ni … zato me nimamo sivih las ter gubic, ker nam ni potrebo polagati računov, kaj delamo, saj on ni naš fant, kajne?!

3. Zabava!
To je smisel vsega … in najboljše zabave sem doživela z ljubimcem. Zabava do zgodnjih jutranjih ur, vmes je padel en seks na hitro, spet nazaj na zabavo ter za after party ljubljenje do časa kosila … on je oddaljen samo en klic, prav tako tudi ti … ko ti je dolgčas je on na seznamu za hitro klicanje! Hodita na zabave, za katere se fant ali mož pritožuje, da so: preveč razvratne, predaleč, preglasne, neumne, smo prestari, sem utrujen, gremo rajši samo na pivo in podobne bedarije :)

4. Tašča … kaj je to?
Tašča je trn v peti marsikateri ženski … tukaj s tem nimaš opravka! Ker je ne poznaš, ker je ne
spoznaš … moški nikoli ne bo pripeljal svoje ljubimke domov ter rekel mami: "to je moja seks frendica, ne naveži se in ne kuhaj kave!"

5. Bolje znaš ceniti razmerja!
Pride čas, ko tudi divjim dekletom zadiši resna zveza. In ljubimec je nekdo, ki ga v 99 % nikoli ne bi imela za fanta. Ne zato, ker ne bi bil dober, pošten in prijazen, ampak ker sta se spoznala in povsem napačnih razlogov ter vaju povezuje samo seks. In kljub temu, da enkrat prideta do točke, kjer se začneta postopoma pogovarjati in spoznavati, ugotoviš, da so to napačni moški zate. Ker ne razmišljaš z glavo, ko se zapleteš z njimi, razmišljaš z njo … in ona ne ve, kaj je dobro zate! Prej ali slej prideš do zaključka, da resna zveza ne more temeljiti zgolj samo na seksu. Ja, je pomemben, vendar za kvaliteten odnos je potrebno veliko več kot samo dobre igrice med rjuhami! Začneš opažati, kaj te moti na njem in si srečna, da ni tvoj fant in da ga tvoja mama ne pozna. Prav tako med ljubimci ni spoštovanja, saj te bo ali ga boš zamenjala že ob prvi manjši oviri … tukaj ljubezni ni, a tega smo željne prav vse ženske … in ko zaključiš z ljubimcem ter se po tem spustiš v resno zvezo, toliko bolj ceniš moškega, ki ti ponudi to, kar ti ljubimec ni … ljubezen, spoštovanje, ramo za jokanje, par ušes za poslušanje in močne roke za objemanje!


V letu 2017 je to postalo nekaj povsem normalnega. Imeti ljubimca je danes tako, kot imeti doma hišnega ljubljenčka. Nekateri to skrivajo, nekateri se hvalijo … a pozitivno izkušnjo doživijo samo tisti, ki se odločajo pametno, spoštujejo nenapisana pravila in … še 1x opozarjam, to ni za dekleta s slabim srcem ter za psihopatske ženske, ki spremljajo všečke žensk na Facebook in Instagram profilu svojih ljubimcev, kot vernik spremlja vero!
Zadnji dogodki v mojem življenju so me pripeljali k temu, da napišem nekaj o tem … ker kljub izkušnjam, ki jih imam, nismo nikoli prestari, da doživimo nekaj novega, kot na primer to, da končno, po 11ih letih najdeš popolnega ljubimca! Da, drage moje, obstaja … mit, ki je krožil po Ljubljani in okolici je resničen … in vsaka ženska bi ga morala imeti, preden se ustali! Zato vsaki ženski, predvsem samskim dekletom, z veseljem svetujem, naj spusti vse zavore ter si najde ljubimca … naj išče popolnost, ker obstaja, saj ti bo tak moški ponudil orgazme, ki te bojo pustili brez daha … včasih dobesedno ;)!

AdrijanaVir slik: