Celjenje, avtorica: Zarja Trkman

objavljeno: 10. mar. 2019, 23:42 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 10. mar. 2019, 23:46 ]

Zarja Trkman se počuti fantastično na lokaciji Melbourne Museum. 

9. marec ob 22:32 · Carlton, Avstralija ·


Grem na deck 9, piha, Melburn in njegove plaže so zaviti v koprenasto tančico, ki daje mestu še poseben čar. 

Ladja se pripravlja za start. Kmalu bomo dvignili sidro in zapluli proti Brisbaneu. Kjer je doma Tinin Raul. Še pred dnevi sta bila tam, a se žal ne bomo srečali, ker sta menda odrinila na sever, v svojo hiško na kolesih. Škoda. Sicer pa smo se videli pred mojim odhodom, večkrat, saj mi je Tina pomagala pri pridobivanju vize za Avstralijo, Indijo in Šri Lanko. 

Dežela tu spodaj me navdušuje. Prijazna je, ljudje ne drvijo, promet ni tako gost, vozijo po levi, kar je kar čudno zame. A bi se kmalu navadila. Volan na desni, jupi, zanimivo. 


Grem na deck 9, da se poslovim od Melbourna. Papa. 

Michel je vztrajala, da me fotka, da pošlješ Pika Trkman, je še dodala...hahaha...ko smo odhajali z Melbourna. 

Papa, lepo mesto. 

Vhod v muzej. 

Ni kaj dodati. 

*

15.00 

Tomasa so peljali s helikopterjem. Sinhroniciteta. Povezani smo. Moja slutnja se je potrdila.
Po kosilu grem na Deck 9, ki je še vedno zaprt. Fanta povesta, da je helikopter že tu. Ko pridem v svojo sobo, ga slišim. Helikopter je v zraku.

Nekaj zapišem, potem pa grem pogledat, če so že odprli Dolphin lido. Odprt je. Najprej zagledam Tomasovo ženo s skupino prijateljev s Švedske. Tudi John in Irene sta med njimi. Kadijo. Vem, tokrat se je moja slutnja potrdila. Stopim do Tomasove žene in jo kar naravnost vprašam, kako je Tomas.

Cela drama. Včeraj je bil v bolnici v Melbournu, kjer niso naredili nič. Danes pa se je ladijski zdravnik odločil za urgentno potezo, da Tomasa čimprej spravi na preiskave.
Tomas ni želel, da gre žena z njim. Vrnil se bom. In ja, vrnil se bo in skupaj bosta nadaljevala potovanje ali pa se skupaj vrnila domov.
Tako in tako ni bilo prostora na helikopterju za vso našo prtljago.

Obljubim ji celjenje, po metodi Infinity Alignment. Znam, pravim, znam zdraviti. Objameva se, kar trikrat jo objamem, še za Tomasa, rečem. Pozdravim njene prijatelje in grem na drugi konec palube.

Začnem celiti. Tako kot znam, kot najbolje vem.

*

Brisbane, prihajam,
dežela "tu" spodaj.
Sončen in topel dan.


Zarja Trkman se počuti optimistično v kraju Brisbane, Queensland, Australia.

7 h ·

Obljubim ji celjenje, po metodi Infinity Alignment. Znam, pravim, znam zdraviti. Objameva se, kar trikrat jo objamem, še za Tomasa, rečem. Pozdravim njene prijatelje in grem na drugi konec palube.

Začnem celiti. Tako kot znam, kot najbolje vem.

Dogaja se nekaj čudežnega. Mravljinci po vsem telesu, zlasti po rokah. Čutim adrenalin, čutim povezavo s Tomasom. Vzamem si čas. Naredim celjenje, tudi tako, da roki položim pod Tomasovo glavo.


Piha, močno piha. Mravljinci povsod, pa ne od vetra, od mraza.

Dogaja se. Dogaja se sinhroniciteta, neverjetna povezava med mano in Tomasom. Kako zanimiv je ta občutek. Povezanosti, biti eno z vsem, biti kanal, biti povezan s timom IA.

Neverjetno! Srečna sem. Tomasu želim hitro okrevanje in povratek k svoji ljubljeni ženički.

Tomas, s tabo sem in ti to dobro veš, pa tudi čutiš. Vse bo o.k. kakorkoli se že konča.

*

Zarja Trkman se počuti upanja polno v kraju Brisbane, Queensland, Australia.

2 h ·

Informacija iz prve roke. O Tomasu. Leži v najboljši bolnišnici v Camberri. Njegova žena pove, da sta se zjutraj slišala in popoldan se bosta spet.

Zelo ga pogreša. Strdek so menda razbili, ima pa, če sem prav razumela tudi kamne v sečevodu ali mehurju. Dobiva infuzije, ima kateter, da bi morda odplaknili kamenčke kar tako, sicer ga čaka najverjetneje operacija, artroskopska, si mislim.
Najkasneje v Singapurju se srečata s Tomasom, rečem. Upam, da prej, pravi njegova ljubka žena.

Delam mu celjenje, pošiljam dobro energijo in lepe misli, povem. Ti pa ne skrbi, misli dobro in pošiljaj energijo Tomasu. Zdaj potrebuje našo podporo. Skrbi so odveč, ker je v dobrih rokah. Don't worry. Objameva se. 

Naredim giro po palubi. Vroče je, kakšnih 29 stopinj, morje ima 26.

Jutri v Brisbaneu bo menda celih 37 stopinj. Upam na jutranjo ekskurzijo, kar mi veliko bolj odgovarja. Sem jutranja ptica, zjutraj sem spočita. Popoldan pa že kar utrujena. Naj bo dopoldanska tura!