Every day we live, avtorica: Zarja Trkman

objavljeno: 17. apr. 2019, 22:45 avtor: Spletni čas
17.4.2019  

Stvari so stekle, bussines class, spremljevalec iz sLOVEnije, upam, da pred prazniki. 


Zarja Trkman se počuti srečno v kraju Muscat, Oman. 

8 h ·

Pred natanko 33.- imi leti je privekal na dan. Ne vem, kam se mu je mudilo. Predčasno je prišel. Čudno, ker je njegov priljubljen slogan: Kjer čas teče počasneje.
Družina in prijateljstvo mu veliko pomenita. Zgradil si je svojo družinico, ki se ji z veseljem posveča, a nikoli ne pozabi na prijatelje. 
Vesela sem, da ga imam. Njegovo moč in prodornost občutim še posebej zdaj, ko sem daleč od doma in v stiski. 

Hvala ti, sine in vse dobro ti želim.Da bi ta svoj dan preživel s tistimi ki te spoštujejo in razumejo in jih zaradi tega imaš rad.
ČIN-ČIN! 

Užij dan!  


Zarja Trkman se počuti hvaležno v kraju Muscat, Oman.

2 h ·

Vesela sem, da nisem sama tu doli na Arabskem polotoku. Da me veliko ljudi podpira v tej preizkušnji, v tej bolečini. Predvsem energetsko. Ker to čutim. Tudi zaradi tega lažje prenašam bolečine, ki so hude. Boli, zelo boli. Upam, da bom prenesla pot v domovino, s čim manj bolečine in s primernim spremstvom.

Najverjetneje bom šla kar v Šempeter z rešilcem, da zdravljenje čim prej začne. Operacija in potem okrevanje. Če bom preživela ... hihi … operacijo. Ker je po besedah tukajšnjih zdravnikov kar veliko tveganje, da ne bi mogla samostojno zadihati in bi me morali priključiti na aparate, kar pa ne pomeni nič dobrega.

Naj bo tako, kot mora biti, kot hoče življenje, kot hoče On, kot hoče vesolje, kot mi je namenila usoda.

Pripravljena sem. Na vse!!!!


Comments