Narava je največji umetnik, avtorica: Zarja Trkman

objavljeno: 20. feb. 2019, 23:12 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 21. feb. 2019, 23:58 ]

Dvojna mavrica, 
žareči oblaki. 
SONCE, dežek ... LUNA 

Aurora, Pacifik, 20.2.2019 

*

... vsaka beseda je odveč ... pa vendarle, naj bo, tudi beseda ... 

Ko se dan začne z objemom Korejca Johna, s prekrasnim vzhodom sonca, z dvojno mavrico si ne moram kaj, da ne bi bila srečna. Blagoslovljena sem z vsemi temi lepotami, ki jih ponuja narava.

Narava je največji umetnik, slika najlepše slike, riše najlepše risbe, poje najlepšo uspavanko … veličastna je, če ji prisluhneš, če jo slišiš, vidiš in okušaš. Tudi okušaš.

Danes sem okusila sol na svojih rokah, začutila dežne kaplje na licih, prisluhnila vetru in občudovala mavrične barve v … ja, prav vidiš, v dvojni mavrici.

Wau, navdušena nad tako lepoto, si nisem mogla kaj, da se ne bi zahvalila temu blagoslovu. Zaprla sem oči in uživala, neizmerno uživala. V blagodejnem dežju, v vetru, ki mi je ustvaril najlepšo frizuro, v tišini in miru daljnega Pacifika.

V objemu morja, sonca, oblakov, mavrice, vetra, dežnih kapelj.
Deležna najlepšega jutranjega objema.

Hvaležna, blagoslovljena in DOŽIVETA!

*


*

Zarja — feeling srečno in Francoska Polinezija.

*

Costa will grant you a credit of euro 150 to be used for a future cruise with departure within March 31 2020 ... Your Captain

*

Zarja Trkman je se počuti prijetno v - Francoska Polinezija.

8 h ·

Zarjaaa!!!
tako je lepo videti tvoje putovanje!!!!
videti i svedociti!!!
kako si i šta osečaš? sta vidiš? šta ti dodiruje Dušu?
šaljem ti brdo zagrljaja iz Amsterdama!!!Oooooooo, Sandra Ljubinkovic, si še živa?

Večkrat sem hotela vzpostaviti zvezo s tabo, a ni bilo tvojega odziva ... in zdaj me presenetiš ..., lepo, vesela sem, da si se oglasila ... če vprašaš, kaj se me najbolj dotakne ... vsekakor narava, sončni vzhodi in zahodi, ki so tu prekrasni ... ne zamudim skoraj nobenega ... danes me je pozdravila dvojna mavrica ... čarobna je bila ... sinoči pa polna rdeča luna, ki sem jo prva zagledala, skupaj z mladim Indijcem iz Staffa.
Sicer pa me bogatijo ljudje, ki jih tu spoznavam ... same lepe duše, ne moreš verjeti ... in vendar je res ... te spremljam, veliko si po svetu ... kaj pa se tebe najbolj dotakne?

... bodi dobro in oglasi se še kdaj.
En ogromen objem ti pošiljam nekje s Pacifika na poti na Ocean of Love, Moreea, Tahiti ...
... potem Nova Zelandija in Avstralija
... wau, lepo mi je, uživam
... ti si o.k.?

p.s.: Jutranji klepet s Sandro, s katero sva bili skupaj v Assisiju leta 2016, pa z Majo Bratuz, Olgo Kušar, Nataso Benedejcic, Alenko Sedonja, Andrejo Jenček ... kako ste, dečve, vse o.k. ... Beyond illusion?