MENU‎ > ‎Portret‎ > ‎Objave-Portret umetnika‎ > ‎

Davor Lonzarič, 29.03.2015

objavljeno: 29. mar. 2015 13:45 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 11. feb. 2016 14:49 ]
fotografija: Aljaž Vidmar, 2012 
Kdo ali kaj (si...)? 
Ljubitelj glasbe, računalniške tehnologije in raziskovalec novega nasploh. Trenutno oče 1-letnega sina, ki se poleg z družino, ukvarja z ustvarjanjem spletnih aplikacij in glasbe.

Koga ali česa (se veselim, ...)? 
Najbolj me predramijo nepozabni trenutki za katere vem, da se ne zgodijo pogosto. Na splošno ne maram monotonosti, stati na istem mestu zavit v udobje vsakdana. Veselim se izzivov in takrat, ko s svojim delom presenetim samega sebe ter opazim, da podobno čutijo tudi ostali s katerimi sem povezan.

Komu ali čemu (se smejim, se čudim...)? 
Trenutno se najbolj čudim ljudem, ki se neprestano pritožujejo, da se nič ne dogaja, da se ne da živeti itd. Ko pa se nekaj dogaja, ni nobenega tam oz. nobeden nič ne naredi, da bi se imel bolje. Poleg mojega malčka, me najbolj nasmejijo stari jugoslovanski in italijanski komiki. No, najde se tudi kakšen novejši film, ki me nasmeji do solz.

Koga ali kaj (vidim, delam, ustvarjam...)? 
Občudujem enostavne stvari, ki same po sebi zelo močne. V dizajnu so to lahko enostavne oblike in simboli, v realnosti objekti za katere se niti ne zavedamo, da obstajajo, a so nam v veliko pomoč. Najbolj me fascinira močna ideja in njen namen. V resnici sploh ne ločim med glasbo, vizualnimi deli ali družbenim življenjem. Vse doživljam kot idejo, ki se potem projecira v različnih oblikah.

O kom ali o čem (govorim, sanjam, razmišljam...)? 
Sanjam o lepih trenutkih, ki jih preživljam z družino in sinom. Nekje v moji glavi se kopičijo tudi glasbene ideje, ki upam, da jih bom uspel v dovolj kratkem času udejanjiti. Razmišljam o morju in toplih dolgih dnevih. Pravzaprav razmišljam o ogromno stvareh, ki jih doživljam vsakodnevno.

S kom ali s čim (s/z...)?
Največ z družino, sodelavci, prijatelji. Včasih tudi s tujci in poslovnimi partnerji.

Kontakt:  

- Twitter: twitter.com/Fatshape 
- Facebook: facebook.com/fatshape