MENU‎ > ‎Portret‎ > ‎Objave-Portret umetnika‎ > ‎

Ian Green, 25.02.2015

objavljeno: 25. feb. 2015 04:50 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 11. feb. 2016 14:51 ]
fotografija: Sergej Semibratov, Ljubljana, 2014 
Kdo ali kaj (si...)? 
Sem kreativec, z malo preveč hedonizma. Dvojček s tremi osebnostmi. Glasba je moja slaba stran, vsaj tako se mi zdi, saj skoznjo iz sebe dajem slabo energijo. Sem zakompliciran, včasih preveč preračunljiv pa me to kdaj pa kdaj malo tepe, ampak ne glede na karkoli, vedno ostanem pozitiven in pozitivo širim naokoli.

Koga ali česa (se veselim, ...)? 
Veselim se druženja s prijatelji in super osebami. Veselim se lepih sončnih dni, vsake toliko pa mi srce pogreje megleno ljubljansko jutro. Veselim se življenja in vsega, kar ponuja. Veselim se trenutka. Veselim se smeha, žura in dobre glasbe. Veselim se vsake nove in zanimive osebe ki jo spoznam.

Komu ali čemu (se smejim, se čudim...)? 
Čudim se vsemu negativnemu, smejim se vsemu kar je neumno. Smejim in čudim se sam sebi. Čudim se vsem, ki ne vidijo ničesar lepega, in smejim se tistemu, ki ne vidijo nič grdega.

Koga ali kaj (vidim, delam, ustvarjam...)? 
Vidim veliko, a vseeno premalo. Delam zmedo, čeprav je v meni vse na svojem mestu. Ustvarjam interpretacije občutkov.

O kom ali o čem (govorim, sanjam, razmišljam...)? 
Govorim o bedarijah, včasih tudi o čem pametnem. Sanjam o marsičem, kot vsak umetnik. Na glas bi povedal, da sanjam ravnovesje v svetu, takšno ali drugačno. Razmišljam o marsičem, o vseh preteklih napakah, o vseh napakah, ki jih še bom naredil in o vseh napakah, ki jih delam. Ob enem razmišljam tudi, kako bi prenehal z napakami, ki so trenutno v procesu in kako bi preprečil napake vnaprej. Razmišljam, kako bi komurkoli prinesel nasmeh na obraz.

S kom ali s čim (s/z...)? 
Z ljubeznijo, naravo, iskrenostjo, optimizmom in dajanjem. Z glasbo.