MENU‎ > ‎Portret‎ > ‎Objave-Portret umetnika‎ > ‎

Maja Klemenčič

objavljeno: 2. nov. 2019, 10:32 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 2. nov. 2019, 10:33 ]
Fotografija: arhiv avtorice Kdo ali kaj (si ...)? 

Ime mi je Maja, sem umetnica in slikarka.

Koga ali česa (se veselim, ...)?

Veselim se uspehov, novega dne zjutraj, ko se zbudim, veselim se vsega lepega in vsega povezanega z ljubeznijo in pozitivo. Veselim se vsakič novega risanja, veselim se, ko pridem domov in objamem svojega mucka, veselim se novih poznanstev, ljudi in življenja. Veselim se kave! :)

Komu ali čemu (se smejim, se čudim ...)?

Že od nekdaj imam težavo razumet človeško zlobo. Pa mi večkrat rečejo, da tako pač je in tisti, ki nismo takšni, tega ne bomo razumeli. Velikokrat po svetu hodim z rožnatimi očali in se čudim zlobi homo sapiensa in pokvarjenosti. Sem pristaš prijaznega in dobrega sveta. Zato me negativni dogodki do mene in v svetu velikokrat pretresejo. Temu se bom vedno čudila ...

Koga ali kaj (vidim, delam, ustvarjam ...)?

Velikokrat sem prepričana, da vidim svoje pokojne prijatelje in sorodnike, kako me čuvajo. Vsaj domišljam si, da nisem nikoli sama, ampak da so ob meni, in ko mi je hudo si rečem »No, si vidu tole?« in mi je takoj lažje. Kaj ustvarjam? Hm, umetnost! Vsakič znova!

O kom ali o čem (govorim, sanjam, razmišljam ...)? 

Sem zelo razmišljujoč človek. Non-stop se mi nekaj plete po glavi. Včasih stvari analiziram do potankosti, včasih razmišljam o nepomembnih malenkostih, ampak vem zase, da blazno veliko razmišljam. Fotr mi je velikokrat rekel, ko me vidi zunaj kaditi in šetati, da se bodo tla vžgala od toliko razmišljanja. In recimo, ne smem se zaplest v vprašanje »Kaj je, potem naprej od vesolja? Kje je konec?« se mi kar mešati začne :). In ker veliko razmišljam, se tudi veliko sama s sabo pogovarjam. To vse štima, samo skregati se ne smem. Večino dogodkov v življenju sama predinstam čez ... navajena sem se opret sama nase, zato svoje možgane ženem do maksimuma.

S kom ali s čim (s/z ...)?

Z mojo sestro Ines, z mojimi prijatelji in ekipo Horses Pub do konca sveta! Let’s go!!https://www.facebook.com/paintermajaklemencic/
Slika: Maja Klemenčič, Atlantis


Kontaktni podatki:

email: prucka9@gmail.com
facebook stran:https://www.facebook.com/paintermajaklemencic/