MENU‎ > ‎Portret‎ > ‎Objave-Portret umetnika‎ > ‎

Manca Končnik - Manccart

objavljeno: 14. jun. 2018, 01:34 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 14. jun. 2018, 01:48 ]
Fotografija: fortystuff, Kamnik, maj 2017


Kdo ali kaj (si ...)? 
Sem Manca Končnik, ustvarjam pod umetniškim imenom Manccart. Moja strast do ustvarjanja me spremlja, odkar vem zase. Z leti sem zaplavala v bolj profesionalne vode, tako se je moja pot razvila v ustvarjanje abstraktov, najrazličnejših barv, stilov, oblik in dimenzij. Ob pogledu nanje vas odnese v drugo dimenzionalne sfere. Slike rada naredim tudi personalizirane za prostor, kar pomeni, da stil, barve, velikosti itd. prilagajam na določen prostor! 

Koga ali česa (se veselim ...)? 
Veselim se vsakega trenutka, ki ga živim, in vsake minute, v kateri ustvarjam nore kreacije, ki razveseljujejo ljudi in razsvetljujejo prostore.

Komu ali čemu (se smejim, se čudim ...)? 
Smejim in navdušujem se nad super družino in prijatelji, ki me obkrožajo in me spodbujajo pri kreativi in ustvarjanju. Seveda tudi od njih črpam navdih. Hvaležna sem za podporo in kritike, zaradi katerih sem lahko samo še boljša. 


Koga ali kaj (vidim, delam, ustvarjam ...)?  
Sama vidim izvenzemeljske sfere, ki jih v slikah tudi upodabljam. Delam z najrazličnejšimi materiali, barvami, spreji in pripomočki, s katerimi nastajajo najbolj nore kreacije v katere in potopiš in odklopiš od “realnega” sveta.


O kom ali o čem (govorim, sanjam, razmišljam ...)? 
Rada bi delila svoje znanje in talent med večjo maso ljudi, ker vem, da pripomorejo tudi k osebnemu razvoju ... Zato sanjam o razstavah po svetovnih prestolnicah. In vem, da mi bo nekoč tudi uspelo :)

S kom ali s čim (s/z ...)? 
S čopiči, barvami, spreji, blagom, usnjem, ogledali, lesom, kitom, peskom ... mej pri ustvarjanju ni. Meje so samo v glavah ljudi. Odstranimo jih najprej pri sebi, tako bomo še okolico motivirali k drugačnemu pogledu ;)Kontakti:
instagram: @mancca


Fotografija: arhiv Manccart