MENU‎ > ‎Vse-eno‎ > ‎Objave-Vse-eno‎ > ‎

Intervju z Jean Marcom, ustanoviteljem tehnike IA, intervjuvala: Zarja Trkman

objavljeno: 22. jun. 2017, 23:54 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 23. jun. 2017, 00:03 ]
Intervju z Jean Marcom,
ustanoviteljem tehnike IA

Jean Marc Melchizedek, ustanovitelj tehnike Infinity Aligment je bil gost SReČNE hiše v Novi Gorici. Po rodu je Francoz, poročen z Bosanko, oče dveh otrok, živi z družino v Londonu. Svojo metodo zdravljenja je prvič predstavil v Sloveniji, in to prav v naši SReČNI hiši (Ustanovi Zdenke Gustinčič, Fundaciji za dobro ljudi in narave) sredi Nove Gorice. V čast si štejemo, da je bil naš gost. Ker je zdravil mene in tudi moj dom, sem se odločila za intervju z njim, ki je potekal on-line.

Jean Mark Melchizedek, ustanovitelj tehnike Infinity Alignment (Brezmejna poravnava), je pred kakimi petimi desetletji začel slediti klicu po osebnem prebujenju in je svoje življenje čisto posvetil duhovnemu razsvetljenju. Nanj gleda kot na čisto resničen, oprijemljiv in dosegljiv cilj in tudi druge navdihuje, da počnejo isto.

1. Ali bi nam lahko predstavili vašo tehniko zdravljenja?


Infinity Alignment (brezmejna poravnava) je tehnika, s katero živim bitjem (ljudem, živalim in rastlinam) in prostorom (hišam, stavbam in krajem) povrnemo zdravje, harmonijo in dobro počutje.

Je intuitivni način zdravljenja, kjer izvajalca (zdravilca) intuitivno vodi njegov višji jaz, skupina njegovih duhovnih vodnikov in tudi duhovno vodstvo vira energije Infinity Alignment (za brezmejno poravnavo).

Tehnika omogoča izvajalcu Brezmejne poravnave, da se temeljito in natančno v več dimenzijah poveže z določenim subjektom. Da mu potrebno orodje za ponovno vzpostavitev naravne harmonije.


2. Kdaj pa ste prejeli sporočilo in začeli razvijati karte, ki jih uporabljate pri svojem delu?

Sporočilo sem prejel leta 2008, 20. aprila 2010 pa sta prišli prvi dve karti. Bilo je na dan razlitja nafte v Mehiškem zalivu. Od takrat so se stvari začele razvijati hitreje, postale so jasnejše. Nato se je kot strela z jasnega pojavilo ime Infinity Alignment (Brezmejna poravnava). Bilo je čudovito.


3. Ali nam lahko poveste kaj o sebi, prosim?

Že od mladih nog kanaliziram informacije svojih duhovnih vodnikov, ki mi kažejo, kako uporabiti naravo za ponovno vzpostavitev ravnotežja in povrnitev fizičnega, čustvenega in duhovnega blagostanja. Sem zelo čuteč in z lahkoto odprem duhovna vrata, zato so mi vodniki z lahkoto predali znanje o delu z »vidnim svetom«, s katerim lahko pomagaš ljudem, živalim, zemlji in stavbam.

Človeško bitje, pa četudi je že zelo daleč na duhovni poti, še vedno deluje iz fizičnega telesa in ta njegov »dom« je potrebno negovati, spoštovati in čuvati, saj predstavlja pomemben del poti v tem življenju. Sposobnost videti nevidno in nagovarjati vidno z enakim spoštovanjem me je vodila, da sem se podal na pot holističnih študij. Prirojeno razumevanje narave in zakonov življenja me je usmerilo v preučevanje naturopatije, metode Life Alignment, iridiologije in nutricizma. Leta 2012 sem postal kvalificiran naturopat, 2013 pa nutricist. 2012 sem skanaliziral tehniko Infinity Alignment (brezkončna poravnava), v aprilu 2016 pa ustanovil šolo Infinity Alignment.


4. Vaša tehnika zdravljenja je bila v Sloveniji prvič predstavljena konec maja 2017, in sicer v Novi Gorici … Kašen je bil odziv udeležencev na predstavitev in na delavnico?

Odziv je bil fascinanten, tako na predavanju kot tudi na delavnici. Zbralo se je lepo število vedoželjnih ljudi, ki so z zanimanjem spremljali mojo predstavitev. Na delavnico se jih je prijavilo kar 14, optimalno število za praktično delo. Delali smo ves dan, drug na drugem in bili presenetljivo uspešni in na koncu izjemno zadovoljni z opravljenim delom.


5. Kakšna pa je bila vaša izkušnja zdravljenja hiš, stanovanj, natančneje v Novi Gorici tukaj v NG?

Tukaj v Sloveniji sem delal samo na eni hiši, in sicer na vaši. Zahtevno je bilo, saj je hiša zgrajena na zahtevnem zemljišču, bil pa sem zadovoljen.


6. Jeseni bomo organizirali prvostopenjski tečaj IA v Srčni hiši v Novi Gorici. Česa se bodo udeleženci učili?

To bo tečaj za začetnike. Pomagal bo vzbuditi pri ljudeh zanimanje za wellness, holistično zdravljenje, metafiziko, naravo, meditacijo. Namenjen bo ljudem, ki so odprti in željni raziskovati nove koncepte. Dobili bodo globlji občutek dobrega počutja in poznavanja sebe. Odkril jim bo neskončni potencial, ki ga imajo znotraj sebe, potencial biti ukoreninjen, ustvarjalen, močan, ljubeč, izrazen, intuitiven in končno v polnosti realiziran.

Udeleženci se bodo učili:
 • doseči raven brezpogojne ljubezni
 • povečati vitalnost, kreativnost, veselje in vedenje, da je vse dobro
 • biti duhovno osredinjeni, se počutiti opolnomočeno in prizemljeno
 • nadgraditi intuitivne sposobnosti, da bodo vedeli, kaj je naslednji korak in da ga bodo naredili brez odlašanja
 • zmanjšati stres in povečati zavedanje
 • uglaševanja s svojim življenjskim okoljem, svojim vitalnim prostorom
 • odkleniti tok energije, ki vodi do fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega dobrega počutja
 • zmanjšati stres in skrbi
 • dvigniti energijo
 • odstranjevati bolečine in zakrčenosti v telesu
 • izboljšati spanec in se pomladiti
 • izboljšati prebavo
 • se rešiti depresije
 • v veliki meri izboljšati tesnobnost
 • živeti pomirjeni s seboj


7. Koliko modulov oz. stopenj bo sledilo?

Sledili bodo trije moduli, ki jih bomo speljali v dveh vikendih.
Drugi modul prinaša učenje o delu s kartami, tretji pa učenje o delu na hišah, zemlji in pisarnah.
 

8. Ali so tečaji IA tehnike primerni za vsakogar ali pretežno za ljudi, ki bi tudi sami v prihodnosti želeli delovati kot zdravilci?

Za udeležbo na tečaju ni potrebno nobeno predznanje, samo odprtost in navdušenje nad odkrivanjem novih načinov bivanja. Pridite z odprtim srcem in umom in poleteli boste. Poiščite si čas, ko ne bo zunanjih motenj in se boste lahko potopili v tečaj.

Dobrodošel je vsakdo, ki
 • ga resnično zanima spoznavanje sebe na globljih ravneh
 • si želi velikih premikov v zavesti in sprememb v življenju, tako da bo privabljal samo to, kar si želi in ne bo doživljal »pomanjkanja«
 • se počuti ujetega in potrebuje orodje, da bo lahko začel svoje potovanje proti opolnomočenju
 • si želi odkriti svoj resnični potencial
 • *pisatelji, peki, svečarji in vsi, ki si želijo boljše življenje
 • *body workerji, plesni terapevti, duhovni iskalci
Prijavi se danes, če:
 • *te malo skrbi za življenje, za prihodnost
 • *ne želiš prepuščati nadzora nad svojo življenjsko usodo drugim
 • *nekaj pogrešaš v svojem življenju
 • *iščeš priložnost, da bi se učil od Jeana Marca MelchizedekaHvala Jean Marcu, da se je odzval povabilu naše prostovoljke Klavdije in tako nesebično predajal svoje znanje, nam, ki se bomo udeležili njegovega tečaja jeseni v SReČNI hiši. Hvala, Jean Marc za tvojo srčnost, odprtost in požrtvovalnost.

Moja hvaležnost je nepopisna, verjamem, da tudi drugih udeležencev delavnice in predavanja.Intervjuvala: Zarja Trkman
Prevod iz angleščine: Maja Bratuž
Fotografije: Klavdija Lutman
Preberite še:

Jaz sem Dvojček, ti vodnar ... se poročiva?