MENU‎ > ‎Vse-eno‎ > ‎Objave-Vse-eno‎ > ‎

Rudolf Stainer VS. 5G Tehnologiji, napisala: Zarja Trkman

objavljeno: 25. mar. 2020, 02:49 avtor: Spletni čas   [ posodobljeno 25. mar. 2020, 02:49 ]

Moj zapis, prevod, za tiste, ki ne znajo angleško:


RUDOLF STAINER VS. 5G TEHNOLOGIJI


Poznaš Rudolfa Steinerja? Leta 1918, po največji pandemiji, po pandemiji španske gripe je izjavil tako: »Virusi so prosto izlučevine strupene celice. Virusi so delci DNK ali RNK z nekaj proteini, nastajajo, ko je celica zastrupljena. Ne povzročajo ničesar. Recimo, da ste zdravnik za delfine , ki proučuje delfine Arktičnega kroga nekaj stoletij, recimo. Delfini so ok, potem pa dobiš klic: Delfini umirajo!

Koliko bi vas postavilo vprašanje: videti hočem genetsko sestavo delfinov. Nihče.
Hočem ugotoviti ali ima ta delfin in oni drugi virus, ki bi se lahko prenašal z delfina na delfina in zato umirajo. Nihče.
Koliko bi vas postavilo vprašanje: Ali so kakšno sranje vrgli v vodo? Vsi bi to vprašali, kajne?

Ko so celice zastrupljene, skušajo izvreči »sranje«, ki ga imenujemo virusi. Če pogledate teorijo, ki jo imenujemo egzozomi, kjer šef Nacionalnega instituta za zdravje razlaga sestavo virusa, je prav to, kako je virus sestavljen.

Pri vsaki pandemiji gre za kvantni skok v elektrifikaciji Zemlje. Jeseni leta 1917 so uvedli številne radijske valove. Takoj, ko se to zgodi, so nekateri biološki sistemi zastrupijo, umrejo, drugi so izpostavljeni neki vrsti hibernacije. Zbolijo, a živijo dalj časa.
Takrat, ko se je začela 2. Svetovna vojna, se pojavi nova pandemija. Širom Zemlje so radarska polja. Ljudje so prvič izpostavljeni sevanju. 1968 je prišla Hongkonška gripa. Zemlja ima zaščitni sloj v Allanovem krogu, ki integrira kozmična polja, Sonca, Lune, Jupitra … in to prenaša živim bitjem na Zemlji.

Postavili so radio sisteme, ki imitirajo radio frekvence v tem polju. In v šestih mesecih smo imeli virusno pandemijo. Zakaj virusno: ker so ljudje zastrupljeni, izločajo toksine, ki so videti kot virusi. Ljudje mislijo, da gre za epidemijo gripe. V letu 1918 so naredili poskus v Bostonu, nekaj sto ljudem, ki so imeli gripo, so vzeli bris sluznice, ga dali zdravim in niti eden se ni nalezel gripe.
To lahko preberete v knjigi »Nevidna mavrica« Artura Fistenbergerja, ki beleži vse korake o elektrifikaciji Zemlje. V pol leta je bila spet epidemija gripe. In ko slišite, kako je gripa prišla iz Kansasa do Afrike v dveh tednih, ni ustrezne razlage. Ker se ni prenašala, saj so se tedaj vozili še s konji in ladjami.
Pomislite, da po radijskih valovih (s telefoni, urami …) lahko prenesete karkoli na Japonsko v trenutku. Tisti, ki ne verjame, da obstaja elektromagnetno polje, ki komunicira globalno v par sekundah, ta ne obrača pozornosti na to.

Zgodil se je dramatični kvantni skok v elektrifikaciji Zemlje v zadnjih šestih mesecih. To je 5G omrežje z 20.000, ki povzročajo radiacijo, tako kot telefoni v vaših žepih, na rokah, ki ogrožajo vaše zdravje. NISO KOMPATIBILNE Z VAŠIM ZDRAVJEM!

Človek je energijsko, ENERGETSKO bitje. Čemu, če bi bil le materija, kako bi se lahko merilo EEG ali EMG?
Kitajski Wuhan je kompletno prekrit z 5G tehnologijo.

Človeštvo je v eksistencialni krizi, ki nikoli še ni bila tolikšna. Prekriti zaščitni plašč Zemlje s tisočimi sateliti?

Steiner: »V času, ko ni bilo elektrike, ko zrak še ni bil pod vplivom električnih polj, je bilo lažje biti ČLOVEK. Iz tega razloga, da bi bili bolj ljudje, je treba razširiti duhovne kapacitete bolj kot prej. Zelo težko je biti Človek danes.«

Razlagalec je najverjetneje nek ugledni profesor ... morda kdo ve, kdo je ta človek? Mene je prepričal oz. še dodatno utrdil v prepričanju tega, kar slutim, da VEM!

Prof. dr. Thomas Cowan je iz San Francisca, najverjetneje prof. na univerzi, si mislim.


Postavili prvo 5G bazno postajo v Sloveniji

https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/postavili-prvo-5g-bazno-postajo-v-sloveniji.html


in le pokukajta, ker ...

https://www.zaslovenijobrez5g.si/
http://www.ninamvseeno.org/pregled-clanka.aspx?naslov=nevarnosti-omrezja-5G&id=115


V tretjini držav EU že delujejo komercialna mobilna omrežja 5G
https://siol.net/digisvet/novice/v-tretjini-drzav-eu-ze-delujejo-komercialna-mobilna-omrezja-5g-515881